ImatgeGrup_800x534
El conseller González-Cambray, envoltat de diferents càrrecs electes d'ERC de la comarca
24/09/2021 Actualitat
Trobada de càrrecs electes d'ERC amb el conseller d'Ensenyament

La reunió,a la qual van assistir membre del grup municipal d'ERC de Castellar, ha servit per compartir amb els diferents representants del departament d’educació, els reptes i les necessitats educatives de la comarca

Redacció

La Permanent del Vallès Occidental d'ERC ha iniciat el curs polític d’enguany organitzant ahir dijous una trobada d’electes de la comarca, a Ullastrell, amb el propòsit de compartir amb els diferents representants del departament d’educació, els reptes i les necessitats educatives de la comarca. A la trobada acompanyant al conseller d'Educació Josep González-Cambray, també es va comptar amb la presència de la castellarenca Núria Mora, secretària de Polítiques Educatives,  Joan Cuevas, director general d’innovació educativa, recerca i cultura digital,  i Maite Fons, directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental. A més de Mora, hi havia el portaveu del grup municipal d'ERC, Rafa Homet i el regidor Josep Maria Calaf que és alhora conseller comarcal.

Juli Fernàndez, diputat vallesà al Parlament de Catalunya, va donar la benvinguda als assistents, tot explicant que “l'objectiu d'aquestes trobades, serà crear un espai comú on generar vincles i desenvolupar estratègies organitzatives i polítiques comunes, de cara a potenciar, encara més, la feina en equip de la comarca”. El conseller González-Cambray va apuntar que el principal objectiu del departament d'Educació "és transformar el sistema educatiu per donar a l’alumnat, les millors eines per prendre les millors decisions”.

Durant un dinar, els electes vallesans van poder traslladar inquietuds i propostes al conseller i als membres del departament, destacant la gestió de les matrícules en cicles formatius, la gratuïtat de l’etapa 0-3, la concertació de centres educatius, i la formació continuada dels equips docents.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris