capturada_800x534
Una imatge de la fira Fora Estocs de l'any passat. || CEDIDA
22/02/2024 Actualitat
Traca final a les rebaixes

Els comerciants de Castellar celebren diumenge una nova edició del Fora Estocs

Redacció

Es tracta de liquidar el màxim de gènere possible davant del darrer cap de setmana de rebaixes d’hivern. Des de fa anys, l’associació de comerciants Comerç Castellar aprofita el darrer cap de setmana per treure la botiga al carrer per fer els darrers descomptes de la temporada i donar per finalitzades les rebaixes d’hivern amb interessants descomptes per als clients. El fet que no hagi fet un hivern gaire rigorós pel que fa a baixes temperatures fa que els estocs de roba i calçat que tenen els establiments sigui important.


La Fira Fora Estocs torna aquest diumenge, de 10 a 14 hores, als carrers Sala Boadella i Hospital. Hi participaran unes 30 parades d’alimentació, moda i complements que aprofitaran també l’avinentesa que hi haurà una gran presència de castellarencs i castellarenques que no voldran perdre’s la passada de Sant Antoni Abat, que comença al punt del migdia i que recorrerà els principals carrers de la vila.


A més, l’associació de comerciants Comerç Castellar ha organitzat diferents actuacions a l’escenari que estarà ubicat al carrer Sala Boadella, a tocar de la Biblioteca Antoni Tort, per animar l’ambient al carrer. A partir de les 11 h, hi haurà teatre a càrrec de Kids & Us amb l’obra Messy Playroom, contes i aventures infantils que volen exposar una manera divertida d’aprendre anglès als més petits. Una hora més tard, el centre d’ensenyament d’arts escèniques Espaiart posarà música amb Musicals de carrer, una selecció de peces musicals d’Alan Menken. A les 13 hores, una altra acadèmia, en aquest cas de dansa, arts marcials i gimnàstica, Our Solution Site Academia, farà una exhibició de dansa. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris