Bernat Picornell (centre) amb diversos representants del col·lectiu jove d'ERC Castellar - R.G.
Bernat Picornell (centre) amb diversos representants del col·lectiu jove d'ERC Castellar - R.G.
16/04/2019 Actualitat
Sopar d’ERC amb el senador Bernat Picornell

El candidat republicà va participar en una trobada del col·lectiu de joves d’ERC Castellar

R.G.

El senador republicà Bernat Picornell va participar el vespre de dimarts en una trobada del col·lectiu de joves d’ERC Castellar. La sessió de debat  i col·loqui, emmarcada en un sopar al local de la formació al carrer Sala Boadella, va comptar amb la participació d’alguns dels membres de la llista d’ERC per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Concretament, Alba Sánchez i Jaume Avellaneda, número 8 i 9 respectivament a la candidatura, van compartir amb Picornell la seva visió sobre política i municipalisme, i alguns dels reptes de Castellar en referència a les noves generacions de castellarencs. En aquest sentit, Picornell va destacar que és fonamental per a l’elaboració de polítiques públiques escoltar “la veu dels joves”. “Quan diuen que els joves no s’impliquen en la política, no és cert. Els joves són el futur, però també són el present”, va afegir el senador.

 

Quant a les eleccions generals, Picornell va remarcar que malgrat que sempre és important la participació ciutadana a les urnes, els comicis que tindran lloc el 28 d’abril “van de llibertat”. “No podem passar per alt que tenim gent a la presó i a l’exili. Són unes eleccions que van de drets fonamentals, de poder-nos expressar amb normalitat, cosa que en aquest país fa temps que no passa”, va asseverar el polític. “Avui els ha passat a aquestes  persones, però demà ens pot passar a nosaltres. Hem viscut com joves han vist retallada la seva llibertat per manifestar-se o senzillament expressar les seves opinions en una piulada. És important mobilitzar-se per dir prou a aquesta situació. El vot útil per a la defensa dels drets fonamentals i les llibertats és ERC”, va dir Picornell.

 

 

ACTIVITATS PER SANT JORDI

D’altra banda, des de la secció local d’ERC han avançat les activitats que programaran amb motiu de la diada de Sant Jordi. La formació, que instal·larà una parada el pròxim dimarts a la fira d’entitats de la plaça d’El Mirador, ha detallat que durant tota la jornada rebran els ciutadans malgrat que serà a la tarda quan concentraran bona part de les activitats. Així, a més de tallers de manualitats per als infants, a partir de les 18.15h i fins les 19h, s’explicaran els contes que conformen Estimats Lluc i Joana, llibre  que Oriol Junqueras ha dedicat als seus fills des de la presó.  

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris