A7 3030_950x634
Una usuària de Sige a l'estrena de la nova sala de ciclo indoor de dissabte passat Quim Pascual
21/01/2020 Actualitat
Sige Sport Castellar inaugura la nova sala de ciclo indoor

La sala, totalment renovada, incorpora bicicletes de darrera tecnologia que mesuren el rendiment en watts

Jordi Rius

Sige Sport Castellar va inaugurar dissabte la nova sala de ciclo indoor, "un dels grans canvis a nivell visual i de funcionament de la instal·lació", assegura el nou director de l'equipament, Quico Cano. Respecte a l'anterior sala que ja existia al complex esportiu, "aquesta és més completa", diu el director de Sige Sport Castellar. Aquest canvi de concepció té a veure amb l'eina principal, la bicicleta, "que és la més avançada del moment, que canvia el paradigma de l'entrenament perquè fa servir watts i ja no fa tant cas a la freqüència cardíaca sinó al rendiment del cos".

 

 

 7R 7066

 7R 6859

La pantalla on es pot veure el rendiment dels participants i final d'una de les sessions. || Q. PASCUAL

 

A més del fet que cada bicicleta disposa d'una pantalla amb informació, tota la sala té un disseny multimèdia amb una pantalla amb resultats de l'entrenament de l'usuari i dels que estan amb ell a la sala i instruccions del monitor. Aquí cal sumar-hi una nova il·luminació led. La nova sala de ciclo indoor ocupa tot l'espai de l'antiga grada de la piscina. "L'anterior sala de ciclo ocupava mitja grada i ara l'hem ocupada tota. L'antiga sala la recuperarem i la reconvertirem en una sala d'activitats virtuals i polivalent" , explica Cano.

En aquesta nova sala de ciclo indoor hi haurà una destacada presència del monitor però en hores o dies de poca afluència "es pot projectar a la mateixa pantalla de la sala una sessió gravada amb un monitor que l'abonat pot seguir".

 

 A7 3209

Una de les monitores de la sala de ciclo indoor fent un estirament. || Q. PASCUAL

Comparteix
M'agrada
Comentaris