3b78e326 e702 4f98 b3eb 497bdae16561_1440x961
Aparador d'uns dels comerços que s'ha sumat a la iniciativa de Comerç Castellar de treure la botiga al carrer pel Black Friday divendres i dissabte
24/11/2020 Actualitat
Una setmana plena de descomptes

Una vintena d'establiments de Comerç Castellar trauran la botiga al carrer divendres i dissabte pel Black Friday. En paral·lel s'estan oferint descomptes de fins al 30% a comerços de la vila

Jordi Rius

Els comerços castellarencs poden treure profit enguany del Black Friday, una iniciativa comercial nascuda als Estats Units que, de fet, suposa l’avantsala de les compres de Nadal. En pot treure suc perquè, a hores d’ara, les grans superfícies, les grans competidores comercials, continuaran tancades almenys fins al 7 de desembre, amb la qual cosa es perdran aquesta campanya.  


Una vintena d’establiments membres de Comerç Castellar celebraran el ‘Back to color’, una botiga al carrer  durant aquest proper divendres i també dissabte al matí. Els comerços  faran una dinamització amb botigues al carrer davant mateix del seu aparador. El producte exposat estarà rebaixat com en un Black Friday. Per donar més dinamisme i color a la proposta s’ha creat una columna de globus que es posarà a fora de cadascuna de les botigues per cridar més l’atenció. Els comerços que participaran a la iniciativa són: Bel·la, Vinalium, Midudu Kids, Be By Luxury, Herois, Esports Castellar, Illa, Pc Pulpin, Luque, Cárnicas Merche,  Silvia Moda,  espai Lector Nobel, Pessigolles,  Rodana Sabaters, Super Optics, Pastisseria Muntada i les farmàcies Catalunya, Casanovas i Permanyer.Cárnicas Merche abaixa els preus de molts productes durant tota la setmana. “Podem ajustar els nostres marges comercials i és el moment d’avançar compres com el cabrit, el xai o el pollastre d’aquestes festes”, explica el cansalader Antonio Gálvez. A partir de l’1 de desembre, els escorxadors ja apliquen tarifes de Nadal als productes i “el preu es veurà augmentat”, constata Gálvez. Com a colofó a aquesta setmana de descomptes, aquest divendres hi haurà una degustació especial del formatge Beaufort,  elaborat amb llet crua i que s’anomena el príncep dels Gruyère. “Aquest formatge acostuma a  pesar uns 40 quilos i vindrà un especialista  a tallar-lo a la nostra botiga del carrer Montcada”, assegura el propietari de Cárnicas Merche, que afegeix que a tot l’Estat només hi arriben pocs  exemplars “i nosaltres en tindrem un per segon any”. L’any passat, els trossos de formatge Beaufort es va esgotar en només dues setmanes.


Dues de les òptiques de la vila, Optimón i Superoptics, també fan interessants ofertes aquesta setmana. En el cas de la primera, fan descomptes addcionals en ulleres, ulleres de sol i lents graduades. La segona òptica aplica un 10% de descompte addicional en els seus productes aquesta setmana.


D'altra banda, les farmàcies aprofiten aquesta setmana per fer promocions interessants de lots de bellesa i de parafarmàcia. “Moltes empreses ja fan lots especials per aquests dies, que poden ser un bon regal”, detalla Núria Carmona, la nova titular de la farmàcia Catalunya.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris