10   rodriguez picó_950x634
Rodriguez Picó mostra una imatge de la gran nevada del Nadal de 1962 a Castellar del Vallès durant la seva xerrada || Aj. Castellar
30/11/2021 Actualitat
Rodríguez Picó parla dels efectes del canvi climàtic en les abelles

El popular meteoròleg va ser convidat dissabte per l'Associació d'Apicultors de Barcelona

El popular meteoròleg i comunicador Alfred Rodríguez Picó va ser el convidat de l’Associació d’Apicultors de Barcelona de la xerrada que van organitzar dissabte passat en col·laboració amb l’Ajuntament de Castellar. Davant d’un nodrit públic, Rodríguez Picó va parlar sobre l'adaptació al canvi climàtic i l'afectació a les abelles. Amb el seu carácterístic bon to divulgatiu, el meteoròleg va destacar alguns exemples que van incloure Castellar del Vallès, com l’episodi de pluges i nevades de 1962 a Castellar del Vallès.

 

D’altra banda, l’entitat va celebrar a mitjans de novembre, també a la Sala d'Actes de l'Edifici d’El Mirador la seva assemblea anual de l'ASAB i una xerrada amb el veterinari membre de l’associació Lluís Palomer. D'aquesta manera, l'entitat que des de 1982 integra els apicultors en l'àmbit de la província de Barcelona amb seu a Castellar ha tornat a reactivar-se amb actes públics.              

Comparteix
M'agrada
Comentaris