03   afe96291 1812 4850 b76e c861bbe66585_1440x961
Antonio Rodríguez, responsable del Bar La Cantonada, ubicat al polígon del Pla de la Bruguera / C. D. 
14/10/2020 Actualitat
La restauració, un dels sectors més afectats per les noves mesures

A Castellar hi ha censats 81 negocis de restauració que hauran de tancar durant 15 dies

Cristina Domene

Una de les mesures més comentades és la que afecta bars i restaurants, que hauran de tancar, de moment, durant 15 dies. Només podran oferir comandes per emportar amb cita prèvia. A Castellar actualment hi ha censats 81 negocis de restauració. Un d’ells és el restaurant La cantonada, ubicat al polígon industrial del Pla de la Bruguera. El seu responsable, Antonio Rodríguez, considera que la nova restricció és una passa enrere molt dura: “Nosaltres hem sortit tocats de la temporada que vam haver d’estar tancats completament. I ara, que la cosa començava a agafar certa normalitat, ens tornen a tancar”.

 

El responsable diu que entén la restricció però que només haurien de tancar els locals que no estan aplicant bé les mesures de seguretat. “Que tanqui qui no ho faci bé. Que hi hagi un equip de vigilància o de control i qui no acompleixi les normes de seguretat, que el facin tancar. Nosaltres ho fem molt bé. Som un establiment molt ampli. Tenim mampares, gels, desinfectem les taules a cada servei, els lavabos estan tancats per controlar l’accés i ventilem tres vegades al dia. Estem oferint un servei que el polígon necessita i no és just que ens tanquin quan estem acomplint la normativa”.  

 

Aquest restaurant ubicat al polígon ha copsat la disminució de clients després del confinament. El motiu no és només el teletreball. “En el confinament, moltes empreses van habilitar zones amb microones, cafeteres, espais preparats per al personal. I això s’ha quedat a les empreses. La gent, per costum de quedar-se a la feina o per por de contagiar-se, no ve tant al bar”.

 

Des de la restauració veuen molt complicat l’escenari futur. “Tots posem de la nostra part. Els empleats ens hem adaptat molt bé a tot. Els ERTOS han funcionat, però ara ja no funcionen. Serà molt complicat, no ja a tornar a l’escenari d’abans, sinó a una certa normalitat”, conclou Rodríguez.

Comparteix
M'agrada
Comentaris