rescat bombers_950x634
El rescat dels bombers en el moment de pujar la víctima amb llitera || Bombers
25/10/2021 Actualitat
Rescaten una jove que va caure per un barranc

Els Bombers van haver d'accedir fent ràpel per arribar a l'indret on es trobava la víctima a causa d'una pendent d'uns 25 metres

Els bombers van poder rescatar una jove que s’havia precipitat per un barranc d’uns 25 metres a la zona de Castellar Vell. Segons van informar tant Bombers de la Generalitat com Bombers Voluntaris de Castellar, els fet van passar la nit de dissabte i va comportar un descens en ràpel per accedir al punt on es trobada caiguda la persona qui va manifestar dolors lumbars. Segons va trascendir, la noia estava celebrant un aniversari amb un grup d’amics quan es va produir l’accident. Val a dir que l’indret on es va produir la caiguda és una nova on aparquen cotxes però dona a la riba del riu. De fet, abans de l’arribada dels Bombers els amics havien intentar rescatar-la però la pendent ho feia molt complicat.


Durant el rescat, els bombers van haver de muntar un instal·lació per poder treure la noia ferida amb llitera i van comptar amb el grup de rescat dels escaladors, experts en aquest tipus de situacions. Un cop rescatada, la persona va poder ser traslladada en ambulància medicalitzada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.   

 

Ampliació: 12:29 hores

Comparteix
M'agrada
Comentaris