09  Atenea_1440x961
Els alumnes dels instituts Castellar i Puig de la Creu amb els tutors, l’alcalde  i el regidor d’Educació dimecres a l’Auditori Quim Pascual
23/03/2023 Actualitat
Quatre treballs de recerca de Castellar, reconeguts al Certamen Atenea

L'Auditori va acollir ahir el lliurament de diplomes a alumnes de batxillerat de la vila, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat

Redacció

Quatre treballs, dos de l’Institut Castellar i dos més de l’Institut Puig de la Creu, van ser reconeguts dimecres en el decurs del Certamen Atenea sobre treballs de recerca d’alumnat de batxillerat que es va celebrar a l’Auditori en un acte organitzat pels Serveis Educatius Vallès VIII. A més de Castellar, van resultar premiats alumnes de Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.


Pel que fa a l’Institut Castellar, els alumnes Roger Cirera, Eric Fernández, Enric Plana i Bernat Noguer van obtenir el diploma pel treball Abolició de l’horari d’estiu, tutoritzat per Albert Martín. També van ser reconeguts els alumnes Jana Berrio, Júlia Argemí, David Capilla i Júlia López per Com afecta el consum del tabac les dones embarassades i la seva descendència, un treball tutoritzat per Cristina Porta.


Quant a l’Institut Puig de la Creu, Aya Talbi i Josep Ramon Domènech van rebre el reconeixement per IA: una nova eina per ajudar els invidents, un treball tutoritzat per Anna Armengol, i Paula Sànchez va rebre el diploma per La comuna de París de 1871, un treball tutoritzat per Josep Lluís Badal.


L’acte de lliurament dels diplomes es va fer amb una projecció de vídeos explicatius i taules rodones amb els autors dels treballs. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris