Castellar del Vallès (número 097 del mapa) manté en verd el risc de contagi en la primera setmana d'agost
Castellar del Vallès (número 097 del mapa) manté en verd el risc de contagi en la primera setmana d'agost
07/08/2020 Actualitat
La primera setmana d’agost s’han confirmat 5 casos positius per Covid-19

La situació és manté estable a Castellar mentre municipis veïns grans -Sabadell i Terrassa- comencen a patir situacions més complexes de contagis

Situació estable a Castellar mentre el risc de rebrot ha pujat amb força a les comarques barcelonines i especialment al Vallès Occidental -amb Sabadell, Terrassa i Ripollet amb una situació més complexa i on s’estan fent nombroses proves PCR als indrets on el contagi s’està estenent-.

 

La vila acumula cinc casos positius confirmats en els darrers set dies, segons dades del departament de Salut, i arrenca el mes d’agost de manera similar amb com va tancar juliol. Per tant, el risc de rebrot a Castellar és moderat, segons consideren les autoritats sanitàries, i es situa sobre al llindar dels 25 casos per cada 100.000 habitants. Aquesta situació contrasta amb l'elevat número de contagis que s'estan vivint a les veïnes Terrassa i Sabadell. Aquesta darrera ciutat amb la qual es mantenen mols vincles  s'han confirmat 648 positius per PCR la darrera setmana.

Comparteix
M'agrada
Comentaris