IMG 20201102 131902_1440x961
El regidor Pepe Leiva i el cap de la policia,  Armand Martínez, inspeccionant el nou vehicle. || AJUNTAMENT
04/11/2020 Actualitat
La Policia Local ha comprat una furgoneta que farà les funcions d'oficina mòbil

El vehicle permetrà tramitar diligències i atestats i efectuar controls de seguretat, alcoholèmia i estupefaents

Redacció

La Policia Local de Castellar ha adquirit recentment una furgoneta, model Nissan NV300, que funciona com a oficina mòbil i des de la qual es poden tramitar diligències i atestats i efectuar controls de seguretat, alcoholèmia i estupefaents.

Gràcies a aquesta nova incorporació a la flota de vehicles, “donarem un servei de més qualitat a la ciutadania, ja que es podran fer tràmits a l’interior del vehicle evitant desplaçaments a la prefectura”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva. En aquest sentit, la furgoneta està equipada amb un espai de treball que compta amb taula i dos seients i disposa, a més, de connexió a les bases de dades policials i de càmeres de seguretat interna. A més de guanyar en agilitat i operativitat, “el vehicle també permet resguardar la privacitat de persones en les accions de control i tramitació”, afegeix Leiva.

 

WhatsApp Image 2020 11 03 at 18.51.48 (1)

L'interior del nou vehicle de la policia local. || AJUNTAMENT

 

Properament, el vehicle també comptarà amb servei de videovigilància externa, de manera que podrà enregistrar imatges de la via pública. Aquesta prestació es troba en tràmit d’aprovació per part de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de la Generalitat. L’organisme, a més, ha de resoldre en breu que els agents de la Policia Local també puguin dotar-se de càmeres d’ús individual per activar en situacions concretes.

El vehicle s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Ara mateix són set els vehicles de què disposa la Policia Local: una furgoneta, un cotxe no logotipat, un vehicle tot terreny, dos cotxes patrulla (híbrids) i dues motocicletes elèctriques.

Comparteix
M'agrada
Comentaris