1200 1591372659 salvador alsius foto Adria Costa 00504062020 DSCF0665_950x634
El periodista Salvador Alsius inaugurarà el curs de L’Aula || A.COSTA
23/09/2022 Actualitat
El periodista Salvador Alsius inaugurarà el curs de L’Aula

La sessió serà el 4 d’octubre a les 18 h a l’Auditori Miquel Pont d’El Mirador

R.Gómez

L’Aula d’Extensió Universitària de Castellar es prepara per començar un nou cicle de conferències. La sessió inaugural serà dimarts 4 d’octubre a les 18h a l’Auditori Miquel Pont. El tret de sortida del curs comptarà amb el periodista Salvador Alsius, un dels primers presentadors del TN de TV3. De fet, sota el títol Com TV3 no hi (havia) res, oferirà una visió crítica sobre els mitjans de comunicació públics i explicarà algunes de les anècdotes que va viure entre bambolines, experiències que recull un llibre homònim.


Un dels objectius del curs és recuperar la presencialitat, la confiança dels 433 socis i sòcies. “El nostre desig és tornar a omplir l’Auditori com l’època prepandèmia”, reconeix Anton Carbonell, president de L’Aula. Si bé a poc a poc els i les membres han recuperat la tradició de passar la tarda de dimarts a l’Auditori, l’any passat convidats tan mediàtics com el corresponsal dels CCMA a Rússia, Manel Alías, van aplegar a prop de 300 persones a la sala gran d’El Mirador.  De fet, Carbonell apunta que els ponents amb més projecció als mitjans són els que resulten més atractius per als assistents, i que a través d’una assemblea de socis i sòcies, consulten les preferències sobre els temes a tractar.

 

En aquest primer trimestre s’han programat sessions molt lligades a l’actualitat com  El paper dels diferents tipus d’energia en els sistemes econòmic i polític  actual (11/10),  La dona i l’esport (18/10) o La Guerra d’Ucraïna, nou escenari mundial, nous reptes (08/11). A més, es reprèn el cicle d’Audicions Íntimes amb el concert del quartet Jazz Dumpy Lobsters (20/10) de bracet amb Xavier Chavarria. 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris