WhatsApp Image 2021 09 29 at 17.49.22_950x634
La trobada del Consell de Comerç del 29 de setembre
07/10/2021 Actualitat
Participació de Comerç Castellar en el Consell de Comerç del Vallès

La trobada es va fer a Sant Cugat amb el president de Pimec Comerç i associacions de comerciants de la comarca

Redacció

El 29 de setembre, Marc Gorriz i Marta González, president i dinamitzadora de Comerç Castellar, van assistir al 51è Consell de Comerç organitzat per Pimec a Sant Cugat del Vallès.

A la reunió, que es va celebrar al restaurant Amagatall, van assistir, entre d’altres, el president de Pimec Comerç Vallès Occidental, Xavi Olivé, que va presidir el Consell de Comerç, el director general de Comerç, Jordi Torrades i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, a més d’associacions de comerciants de Sant Cugat, Sabadell, Sentmenat, Rubí, Ripollet, Cerdanyola i Castellar.

Torrades va explicar als assistents la importància de les associacions durant la pandèmia, i els va traslladar les informacions del Consorci de Comerç als comerços i serveis associats. A més, el Consell ha fet un esforç important amb els programes de suport per a les pimes i entitats representatives del sector del comerç, aprovant diverses línies de subvencions per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, així com el creixement sostenible.

Els assistents van fer diverses intervencions comentant les properes activitats que es faran en cada una de les associacions i les que ja estan en marxa. Les pròximes reunions tornaran a ser presencials en els diferents municipis d’aquest Consell de Comerç. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris