capacitacio _1440x961
Una de les sessions dels cursos de capacitació digital a El Mirador - CEDIDA
15/09/2021 Actualitat
Oferta formativa a El Mirador

Hi haurà 30 propostes entre idiomes, informàtica, TIC i bretxa digital

Redacció

El Mirador Centre de Coneixement ha obert a través del web www.castellarvalles.cat/inscripcionsmirador les inscripcions a l’oferta formativa que s’iniciarà el primer trimestre del curs 2021-2022, una trentena de propostes adreçades a diversos tipus de públic i que es distribueixen en les disciplines formatives d’idiomes (tant per a infants com per a adults), informàtica i tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), bretxa digital i habilitats socials.


L’anglès i el francès són els idiomes que les persones adultes podran practicar durant el proper curs. El Mirador ha previst la realització de cursos de conversa en ambdues llengües, de nivells inicial, mitjà i avançat en el cas de l’anglès i de nivell mig en el cas del francès. A més, com a novetat, enguany també s’ha programat un curs d’anglès i tecnologia (tècnic).


Quant a l’oferta adreçada als infants, les formacions programades, en aquest cas en anglès, són robòtica (en els nivells 1 –per a alumnat de 1r a 3r de primària–, 2 –per a alumnat de 4t a 6è de primària– i 3 –per a alumnat d’ESO–, ofimàtica (1 i 2) i videocreatius (1 per a alumnat d’ESO i 2 per a alumnat de batxillerat), ofimàtica (1 i 2) i videocreatius (per a ESO i batxillerat).


L’oferta d’informàtica i TIC inclou cursos d’ACTIC de nivell inicial i mitjà, i també cursos de nivell mitjà i avançat de processador de text i Word.  A més, durant aquest trimestre, es duran a terme diverses propostes formatives de curta durada que tenen per objectiu combatre la bretxa digital. En aquest sentit, s’han programat formacions sobre ordinadors i informàtica amb els títols Coneixes el teu ordinador? (2 h), Practica amb el teclat i el ratolí (2 h), Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge (4 h) i Avança amb el full de càlcul (4 h).


INTRODUCCIÓ A INTERNET
També s’han previst quatre propostes per introduir els usuaris i usuàries al món d’Internet: Introducció al correu electrònic, Fes servir el núvol, Comença a navegar per la xarxa i Cerca i filtra informació a la xarxa. Cadascuna d’aquestes formacions té una durada de quatre hores, distribuïdes en dues sessions.


Finalment, s’han organitzat píndoles formatives d’introducció als mòbils, de dues hores de durada cadascuna: Treu el màxim profit al WhatsApp, Adapta el teu mòbil o tauleta a les teves necessitats, Organitza el teu dia a dia amb el mòbil, Parla en vídeo amb els teus: eines i app útils per fer videoconferències i Creus que el teu dispositiu mòbil està protegit?


HABILITATS SOCIALS
En relació a les habilitats socials, aquest darrer trimestre del 2021 El Mirador ofereix un curs de pràctiques en grafologia, que començarà a l’octubre i s’allargarà fins al febrer del 2022. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris