05   IMG 20211201 091845_1440x961
Obres a la cruïlla de la carretera de Terrassa amb la carretera de Sant Llorenç. || Aj. Castellar
03/12/2021 Actualitat
Obres en marxa per millorar la via pública

Han començat actuacions al carrer del Pont i a la cruïlla entre Carretera de Terrassa i Sant Llorenç

En els darrers dies s’han incrementat notablement les actuacions a la via pública ja sigui per raons de manteniment o per millores en diverses zones tant del casc urbà com de les urbanitzacions i Sant Feliu.


La setmana passada van començar les obres de remodelació del tram del carrer del Pont comprès entre la carretera de Sabadell i l’avinguda de Josep Maria Valls. Els treballs inclouen la remodelació de la plaça de Ca la Munda i la durada prevista de les obres és d’uns dos mesos. Mentre s’estiguin fent els treballs, l’entrada als carrers del Pont, de Josep Maria Valls, de Maria Fortuny i de Josep M. Sert s’haurà de fer pel carrer de Sant Jaume i el carrer del Pla d’en Pèlags (“camí del Pitu de Can Barba”), que estarà regulat per semàfor. La sortida s’haurà de fer s’haurà de fer pel mateix carrer del Pla d’en Pèlags fins al carrer d’Emili Carles Tolrà i de Josep Girbau Homet. Aquest itinerari alternatiu serà operatiu en breu.

 


D’altra banda, la Generalitat també està duent a terme aquests dies les obres de millora de la intersecció que connecta la carretera de Terrassa amb la de Sant Llorenç Savall. Amb aquesta remodelació es crearà un illot central i illetes deflectores per canalitzar els girs. Aquestes obres s’integren en el projecte de millora del traçat de la carretera C-1415a que transcorre entre Sentmenat, Castelllar del Vallès i Terrassa. L’objectiu d’aquesta actuació és donar més seguretat viària a una carretera on sovintegen els accidents i ja van començar a principis d’any incloent nou asfaltat i millores en la senyalització.

 

Petites actuacions
Al marge d’aquestes dues obres importants, s’està fent tot un reguitzell d’actuacions com la millora de les voreres a les urbanitzacions, l’eliminació de barreres arquitectòniques al casc urbà, així com la substitució de les senyals de trànsit verticals de les urbanitzacions.  S’està treballant en trams de carrers de Sant Feliu del Racó i les urbanitzacions de Can Font, Ca n’Avellaneda, Aire-Sol D i El Balcó de Sant Llorenç.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris