La vigatana Pilarín Bayés, amb una de les seves creacions. || CEDIDA
La vigatana Pilarín Bayés, amb una de les seves creacions. || CEDIDA
05/12/2019 Actualitat
Neix l’entitat La Guspira

La nova associació es presentarà dijous 12 amb Pilarín Bayés de madrina

Redacció

Dijous 12 de desembre a les 20 hores a la Sala d’Actes del Mirador es presenta per primer cop en societat La Guspira, “una associació cultural sense ànim  de lucre, dirigida als veïns i veïnes de Castellar i les seves entitats”, ha fet pública la pròpia entitat en un comunitat. Segons informen, aquesta presentació pública comptarà com a convidada de luxe amb la il·lustradora Pilarín Bayés. “El nostre objectiu principal és dinamitzar activitat cultural, artística i benèfica, i fomentar el pensament crític i la consciència sobre diferents problemàtiques socials, culturals i econòmiques que limiten el potencial del nostre municipi”, assenyala La Guspira entre els seus principals objectius.


En aquest sentit, volen aprofitar la presentació pública per “convidar la gent del poble a xerrades culturals i educatives, presentacions de llibres, iniciatives benèfiques i fins i tot a actes de gran envergadura en què altres entitats hi podran col·laborar per aconseguir grans èxits de poble”, diuen.  


MARATÓ
L’entitat arrencarà públicament dijous 12, però ja estan preparant la seva participació en les iniciatives de captació de fons per a la Marató de TV3 organitzades conjuntament amb altres entitats de la vila, tant el diumenge 15 de desembre a la plaça d’El Mirador,  com el dissabte 28 de desembre a la Sala Blava de l’Espai Tolrà, on estan organitzant un sopar benèfic també amb aquesta finalitat.  


El contacte amb la nova entitat es pot fer a través del correu electrònic  info@laguspiracastellar.cat o per xarxes com Instagram i Facebook.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris