IMG 8081_617x412
Una de les activitats de les Jornades Esportives Jordi Rius
15/06/2018 Actualitat
Més de 300 alumnes participen a les Jornades Esportives

​La iniciativa, que es du a terme per setè curs consecutiu, ha tingut lloc a les pistes municipals d’atletisme

Uns 325 estudiants de 6è de primària de Castellar del Vallès i de 5è i 6è de primària Sant Llorenç Savall han pres part avui divendres de la jornada esportiva escolar, una proposta que se celebra per setè curs consecutiu i que és organitzada pel grup de treball d’especialistes d’educació física del Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII i pel Consell d’Infants.

Les pistes municipals d’atletisme han estat un any més l’escenari d’aquesta iniciativa que té per objectiu que els alumnes dels diferents centres gaudeixin d’una estona de convivència, cooperació i esport.  Un dels membres del grup de treball d'especialistes d'educació física., Fran Hernández, ha explicat que "com cada any, hem dissenyat un seguit de proves lúdico-esportives perquè els nens i nenes gaudeixin i es coneguin".

Els nois i noies s’han distribuït en equips integrats per alumnes de totes les escoles participants per fer les proves programades, de 10 minuts de durada i que no tenen caire competitiu: futbol humà, colt ball, pinfuvote, matar, pedra, paper i tisores, “pitxi” peu, relleus d’aigua, futbol cranc, tres en ratlla, galls, gallines i escurçons, mataconills i caçamones. La tria de les proves que s’han realitzat s’ha dut a terme a partir de les propostes que els alumnes han fet arribar al Consell d’Infants.

IMG 8075

Els nois i noies s’han distribuït en equips integrats per alumnes de totes les escoles participants 

 

Dalmau Llobet i Judit Alier, membres del Consell d'infants, han admès que el moment més esperat "és la remullada perquè es tranquil·litzin i acabin ben frescos la jornada". La jornada ha comptat a mésptat amb el repartiment de fruita gentilesa de Fruites Mari. 

IMG 8118

La remullada final és el moment mé esperat pels nois i noies participants

Comparteix
M'agrada
Comentaris