LUDO _617x412
El taller familiar de Kapla a Ludoteca Municipal Les 3 Moreres durant la Festa Major. || AJUNTAMENT
15/09/2021 Actualitat
La Ludoteca Les 3 Moreres: joc lliure i diversitat

L'equipament municipal mantindrà aquest curs el sistema de grups estables i reprendrà els tallers i activitats gratuïtes de dissabte

R.G.

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres funciona des de fa uns dies a ple rendiment. Cada tarda, de dilluns a divendres en horari de 17 h a 19.30 h, i els dissabtes al matí, d’11.30 h a 13.30 h. L’espai mantindrà durant aquest curs el mateix protocol de prevenció de la Covid-19 que la temporada passada.“De dilluns a divendres poden  participar infants des dels 3 fins als 12 anys. Poden assistir-hi pel seu compte, sense adults. Totes les tardes també poden venir a jugar famílies: almenys un persona adulta amb infants de totes les edats, a partir dels 0 anys”, explica Judit Avellaneda, responsable de la Ludoteca.

 

Ara bé, la pandèmia ha obligat a crear grups estables i per tant els usuaris, sigui amb modalitat de pagament trimestral o amb l’abonament de 10 entrades, han de triar un o dos dies fixos a la setmana per assistir-hi.“Donem protagonisme al joc lliure, per als infants i les famílies. A més cada tarda proposem una activitat que dinamitzem les monitores, i els infants i les famílies hi poden participar si els ve de gust”, apunta. “És l’espai i el servei ideal per atendre la diversitat. Totes les persones amb ganes de jugar són benvingudes. Els nens amb diferents capacitats i habilitats que potser no encaixen en altres extraescolars, a la Ludoteca sempre tindran un lloc”, remarca.


Quant a les activitats gratuïtes de dissabte, Avellaneda recomana reservar l’entrada o bé trucant al telèfon de l’equipament (93 715 92 89) o bé a través del correu electrònic (ludoteca@castellarvalles.cat). L’aforament és de 50 persones. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris