diuemengerams_617x412
Moment de la benedicció dels rams, diumenge passat
16/04/2019 Actualitat
La tradició del Diumenge de Rams obre la Setmana Santa

Centenars de castellarencs van participar en la benedicció de rams a Sant Esteve i a Sant Feliu del Racó

El Diumenge de Rams és una de les trobades més populars que tenen lloc a l’església de Sant Esteve i, diumenge passat, es va tornar a demostrar amb una assistència multitudinària. Al migdia, com és tradició el mossèn Txema Cot va fer la benedicció de rams a l’atri davant de centenars de persones –petits i grans- a Sant Esteve. Abans també s’havia produït la benedicció de rams a la plaça de Sant Feliu.

 

Més activitats de Setmana Santa

Ja en plena Setmana Santa, concretament dijous 18, tindrà lloc, a les 18 h, la missa de la Cena del Senyor a Sant Feliu del Racó. Dues hores més tard, la missa es farà a Sant Esteve, a més dels Cants de la Passió. Tot seguit, es farà la vetlla de la pregària al Santíssim. Divendres Sant, al Puig de la Creu tindrà lloc la Trobada de Primavera, organitzada pels Amics del Puig de la Creu. Al matí hi haurà ofrena de llànties, rams i flors boscanes a la capella de Santa Maria de la Creu, un Via Crucis a partir de les 9.30 h , el Cant de la Passió amb el Cor de Cavallers de Castellar a les 11.45 h i l’audició de Stabat Mater. Al pati interior, hi haurà un esmorzar amb torrades amb oli i sal. A la tarda, a les 16 h, tindrà lloc la celebració de la Mort del Senyor a Sant Feliu del Racó més un Via Crucis. A les 18.30 h es farà la mateixa cerimònia a Sant Esteve de Castellar.

 

txemacot

El mossèn Txema Cot, justa davant de l'església abans de la benedicció dels rams

 

La Vetlla Pasqual del dissabte 20 d’abril es farà a les 20 h a Sant Feliu del Racó i a les 22.30 h a Sant Esteve. Finalment, Diumenge de Pasqua -diumenge 21 d’abril- es farà missa a les 10.15 a Sant Feliu del Racó i a les 12.15 a Sant Esteve de Castellar. A les 20 h, la missa de Pasqua es farà a la Capella de Montserrat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris