La mestra polonesa, la segona per l'esquerra, amb alumnes del Mestre Pla_617x412
La mestra polonesa, la segona per l'esquerra, amb alumnes del Mestre Pla - Cedida
02/03/2015 Actualitat
La mestra polonesa Marcelina Ryrko visita l'escola Mestre Pla
L'escola castellarenca treballa conjuntament amb el centre Szoła Podstawowa nr 46 im. Leona Kruczkowskiego el projecte cooperatiu e-Twinning
Redacció

El passat dissabte 14 de febrer, l'escola Mestre Pla va rebre una visita molt especial; la va venir a visitar la Marcelina Ryrko, mestra d'anglès de l'escola polonesa, amb la que el centre col·labora fent un projecte e-Twinning des de fa dos cursos.

La Marcelina és la mestra d'anglès de l'Szkoła Podstawowa nr 46 im. Leona Kruczkowskiego, una escola de primària situada a Bytom, al sud de Polònia. Ja fa dos cursos que les dues escoles treballen en xarxa duent a terme un projecte cooperatiu en llengua anglesa, un projecte e-Twinning (dins del programa Erasmus ), que ha agermanat les dues escoles i els seus alumnes i ha donat l'oportunitat de conèixer-se mitjançant videoconferències, entre moltes altres activitats.

Alumnes de sisè, pares, mares i mestres es van voler reunir amb molta il·lusió a l'escola dissabte al matí, per donar-li la benvinguda, ensenyar-li el centre i explicar-li com s'hi treballa.

La Marcelina, molt amablement, va dur els regals que els companys i companyes de Bytom havien estant preparant pels nens i nenes de l'escola Mestre Pla. També els va convidar a tastar uns dolços típics de Polònia, que va portar tant pels assistents com per a la resta d'alumnes de sisè. Els mestres de l'escola li van fer entrega també d'uns regals que els nens i nenes de l'escola Mestre Pla havien elaborat a la classe per tal que ella els fes arribar als amics i amigues polonesos.

Per a l'escola Mestre Pla, la visita de la Marcelina Ryrko ha estat molt especial i hi estan molt agraïts. Per l'escola ha estat un esdeveniment molt important que ha fet que els llaços que unien mestres i alumnes de les dues escoles, malgrat la distància, siguin encara més forts.

Comparteix
M'agrada
Comentaris