01  equip FOSB 2018_617x412
Foto del grup del personal de la Fundació de l'Obra Social Benèfica a l'entrada de l'edifici Cedida
15/10/2018 Actualitat
L'Obra Social Benèfica inaugura aquest dilluns a la tarda l'exposició dels 90 anys

La mostra vol aprofundir en el tarannà especial de l’OSB: l’arrelament al municipi i els estrets vincles entre la institució i la població

Redacció

La Fundació Obra Social Benèfica inaugura aquest dilluns 15 d’octubre a partir de les 17.30 h al Mercat Municipal l’exposició commemorativa dels 90 anys de la institució  ‘90 anys. Fundació Obra Social Benèfica’ . La mostra vol aprofundir en el tarannà especial que s’ha mantingut al llarg de tots aquest temps de l’OSB: l’arrelament al municipi i els estrets vincles entre la institució i la població. Per això, l’exposició vol fer un petit homenatge a tota aquella gent que ha col·laborat i ha contribuït a què el projecte tirés endavant, agafés força i es mantingués fins als nostres dies. La mostra vol ser un tast, un petit resum de la seva història i de la seva vinculació amb el municipi. 


La FOSB i el Centre d’Estudis Castellar- Arxiu d’Història han fet una feina conjunta de selecció i de síntesi dels fets que s’han considerat més rellevants. A través de diferents plafons, es pot veure l’origen de l’entitat amb la Comunitat de Germanes Vetlladores de Sant Josep Vetlladores de Malalts, les aportacions i donacions que s’han fet al llarg de la seva història,  els diferents projectes d’ampliació, el projecte de  Ràdio i Gent Gran entre l’OSB i Ràdio Castellar o el voluntariat com a senya d’identitat de la institució. En un dels plafons es parla del futur de l’entitat que al 2028, l’any del centenari, vol ser un referent en l’atenció de les persones amb demència i amb malalties neurodegeneratives.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris