Acte de signatura del conveni amb Catalunya Casas_617x412
Acte de signatura del conveni amb Catalunya Casas - Aj.Castellar
14/06/2014 Actualitat
L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'agència Catalunya Casas
L'empresa compta amb una vuitantena de cases al municipi per al lloguer vacacional
Redacció
L'Ajuntament de Castellar del Vallès va signar dijous un conveni de col·laboració amb Catalunya Casas, una empresa castellarenca especialitzada en el lloguer de cases particulars per al lloguer vacacional. L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Ignasi Giménez, i la responsable de Catalunya Casas, Janet Dawn Buckler, una emprenedora d'origen canadenc establerta a la vila, a més de la regidora de Promoció de la Vila, Pepa Martínez, i la responsable comercial de Catalunya Casas, Eva López-Atalaya.

Catalunya Casas contribueix a la promoció d'un tipus de turisme familiar procedent d'arreu del món que cerca habitatges familiars amb piscina i jardí propers a Barcelona. En l'actualitat aquesta agència dóna feina a vuit persones i ofereix un catàleg de més d'un centenar de cases, vint de les quals es troben situades a Castellar, principalment en urbanitzacions de la vila.

L'acord signat ahir possibilitarà que l'Ajuntament pugui oferir material de promoció de la vila als turistes que s'allotgin a les cases que Catalunya Casas lloga al municipi. Entre d'altres, se'ls oferirà informació sobre l'oferta comercial, de serveis i de restauració del municipi o sobre activitats lúdiques i culturals que es fan a la vila.
En aquest sentit, l'Ajuntament promourà que Catalunya Casas pugui fer una trobada anual amb empreses i serveis del municipi amb l'objectiu de generar sinèrgies que permetin millorar l'estada de les famílies.
Comparteix
M'agrada
Comentaris