Q2A7672_1440x961
Els regidors Esther Font i Pau Castellví quan van prendre possessió dels seus càrrecs al juny de 2019 Quim Pascual
07/10/2021 Actualitat
Junts per Castellar proposa congelar impostos i fer més manteniments

La formació política ofereix  una bateria de propostes a l’equip de govern per negociar el seu suport als pressupostos de 2022

En el marc de les negociacions dels pressupostos del 2022, Junts per Castellar informa que  ha proposat a l’equip de govern “una bateria de 41 mesures que inclouen, d’entre d’altres, la reducció de la pressió fiscal (començant per congelar l’IBI), acabar amb la manca sistemàtica de manteniment i neteja dels carrers, un increment de places d’aparcament, la seguretat ciutadana, l’accessibilitat, la lluita contra el canvi climàtic (començant per implantar enllumenat LED a tot el poble), l’habitatge, la seguretat ciudadana i ajudes per a joves i gent gran”.


El portaveu de Junts a l’Ajuntament, Pau Castellví, afirma que  el seu llenguatge “és el dels fets”. “Estem disposats a considerar el nostre vot als pressupostos municipals del 2022, malgrat les discrepàncies, perquè no en tenim prou a dir paraules: volem aconseguir canvis reals que capgirin la gestió del nostre Ajuntament”. En aquest sentit, ofereixen el seu suport als pressupostos municipals, si l’equip de govern adopta “compromisos ferms amb el model de municipi que defensem: un Castellar net, ben mantingut, segur i socialment just, amb un Ajuntament que no tregui als veïns més diners dels que bonament poden pagar en temps de crisi, que promogui el comerç de proximitat i l’accessibilitat; amb més aparcament i facilitats per dinamitzar els nostres teixits comercial, associatiu, cultural i esportiu”.


Tot i això, també manifesten “preocupació” perquè consideren que l’equip de govern vol “córrer a aprovar els pressupostos; mentre que a la majoria de municipis s’aproven al llarg del mes de novembre, a Castellar es porten al ple el 18 d’octubre”. La seva aposta és “cosir consensos de poble, fet que requereix un treball conjunt en el terreny de les propostes que de moment encara no ha pogut succeir”. Tot i això, segons diuen des de Junts, es mantenen a l’espera d’una resposta a les seves propostes i que acostin “el model de poble que defensa l’Ajuntament que defensem el conjunt dels ciutadans”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris