A7306149_1440x961
Instant de la vacunació d'un jove castellarenc durant la marató organitzada al CAP per la Festa Major per vacunar sense cita prèvia ||Q. Pascual
03/12/2021 Actualitat
Jornada de vacunació sense cita prèvia al CAP demà dissabte i diumenge 12

El centre assistencial oferirà el servei en horari ininterromput entre les 8 i les 20 h, i s’administraran tant primeres com segones dosis a població de més de 12 anys, així com la dosi de reforç per als grups de població 

El CAP de Castellar vacunarà demà dissabte sense cita prèvia i diumenge 12 entre les 8 i les 20 h per fer front a l'allau de vacunacions d'aquests dies, sobretot provocada pel fet d'obtenir el passaport Covid, obligatori a partir d'avui si es vol accedir a gimnasos, restaurants i residències de gent gran. Tots dos dies s’administraran tant primeres com segones dosis a població de més de 12 anys, així com la dosi de reforç per als dos grups de població següents:

 

  • Persones de 60 anys o més que hagin rebut la segona dosi de la vacuna fa sis mesos o més.
  • Persones de qualsevol edat que fa tres mesos o més que hagin rebut la vacuna del laboratori J&J/Janssen.

 

En aquests moments hi ha Castellar 19.431 persones amb la pauta completa de vacunació, el que suposa el 88,3% dels majors de 12 anys. També s'està començant a accelerar la cavuna de record o tercera dosi entre els majors de 70 i 60 anys. En concret, ja s'han administrat 1.806 vacunes de recordatori.

 

La darrera Festa Major també es va fer una marató de vacunació al CAP de la vila el passat 12 de setembre i va servir perquè 200 persones rebessin vacunació.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris