IMG 20191107 121211_617x412
Algunes de les impressores instal·lades al Lab Castellar Cedida
08/06/2023 Actualitat
Jornada de portes obertes al LAB Castellar

Aquest dissabte, entre les 10.30 i les 13.30 h, hi haurà diferents activitats

Redacció

El LAB Castellar, un espai destinat a fomentar la creativitat i la innovació, obrirà les portes a tothom que hi vulgui descobrir les seves instal·lacions aquest dissabte 10 de juny. A partir de les 10.30 i fins a les 13.30 h es podrà gaudir d’aquesta jornada de portes obertes a tothom, tot i que els menors de 16 han de venir acompanyats, a les instal·lacions ubicades a l’última planta d’El Mirador.


A més durant el matí, d’11.30 a 12.30 h, es durà a terme la classe magistral d’Escultura digital i impressió 3D: Imprimeix la teva imaginació en tres dimensions a càrrec del concept artist i escultor digital Elias Sánchez. En aquesta demostració es farà el modelatge digital d’una criatura per a miniatures de jocs de taula i Wargames. Aquesta classe d’exhibició és un tast de l’oferta formativa que ofereix el LAB per aprendre a fer ús de les màquines de fabricació digital guiades per ordinador.


Creat fa quatre anys, LAB Castellar ofereix l’oportunitat de dissenyar i crear objectes reals alhora que també és un punt de trobada de diferents col·lectius per desenvolupar i compartir els projectes. En aquest sentit, l’espai està a disposició d’empreses, emprenedors, artesans i comerços, entitats, persones en situació d’atur, centres educatius, estudiants universitaris, persones jubilades i, en definitiva, persones amb inquietuds creatives i emprenedores.


La creació de LAB Castellar obeeix a diverses motivacions, entre les quals destaca la voluntat d’incrementar el nombre d’empreses que implementin la digitalització i la indústria 4.0, també en el marc d’una economia circular. A més, Castellar ha donat suport a la xarxa d’espais de fabricació i divulgació digital impulsada pel Consell Comarcal.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris