cartell_950x634
Cartell de la Jornada Esportiva d'El Sol i la Lluna
05/06/2023 Actualitat
Jornada esportiva de la comunitat educativa d'El Sol i la Lluna

Hi haurà diverses activitats que es realitzaran el 17 de juny al voltant del centre educatiu i l'entorn

Redacció

El dissabte 17 de juny al matí, diversos espais de l’Escola El Sol i la Lluna i de l’entorn del centre seran escenaris d’una jornada esportiva a la qual està convidat a participar tothom que ha format o forma part de la comunitat educativa de l’escola. 


Famílies, alumnat i mestres, joves, infants i grans de totes les promocions es poden inscriure a diferents propostes d’activitats: “patxangues” de futbol sala per a menors de 99 anys, partits per a joves i infants, un torneig de tennis taula o de bitlles catalanes, una masterclass de ball...


La jornada esportiva s’iniciarà a  les 9 h  amb una caminada compartida cap al gorg d’en Fitó, i es tancarà  amb un petit concert i acte amb tots plegats.


 És, doncs, una jornada matinal amb propostes dins i fora de l’escola, “per a tots i totes els que hem fet, viscut i continuem fent escola, organitzada pel Club Esportiu Mou-te, totes les juntes d’AFA fins al moment i l’equip docent, comptant amb la participació de diferents entitats”, assenyalen des de l’escola. S’espera que aquesta jornada tingui continuïtat en els propers anys, i “per a nosaltres és un gran dia de record, per l’escola que hem fet entre tots i totes com va fer en Carles Franch”, mort l’any passat, “pare de l’escola, que conjuntament amb altres famílies van iniciar i impulsar el projecte d’extraescolars esportives al Sol i la Lluna, del qual ens sentim més que orgullosos”. 


Per participar a la jornada esportiva de la comunitat educativa de l’Escola El Sol i la Lluna cal fer inscripció prèvia o oferir-se com a voluntari o voluntària per preparar les activitats. Cal posar-se en contacte amb l’Escola El Sol i la Lluna al telèfon 93 747 29 06 o al correu ceipsolilluna@xtec.cat o Mou-te al telèfon 639 782 321 o a través del correu electrònic info@moutealescola.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris