IMG 20230921 093926_1440x961
L’encarregada del taller Roser Sellés proposa dinàmiques de grup als assistents de la formació / C. D. 
21/09/2023 Actualitat
Intel·ligència emocional aplicada al món laboral

Una quinzena de persones, usuàries del Servei Local d’Ocupació, realitzen un taller de recerca de feina a La Fàbrica

Cristina Domene

Aquesta setmana, i durant tres dies, el Servei Local d’Ocupació ha organitzat un taller de recerca de feina sobre intel·ligència emocional. Aquest matí ha tingut lloc la segona jornada de la formació. Setze persones usuàries de la Borsa de treball de Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall han participen en aquest curs que pretén explicar què és la Intel·ligència Emocional i perquè és tan important en la vida laboral. “És una competència transversal clau per l’ocupabilitat. Els intento transmetre la importància de ser emocionalment intel·ligent en aquest nou mercat laboral. I el cert és que m’ha tocat un grup de gent entusiasmada”, assegura la coach encarregada del taller, Roser Sellés.

 

Segons l’experta la intel·ligència emocional cada vegada és més necessària per crear un bon clima laboral “en un món on cada vegada més es treballa en equip”.

 

Durant el taller, els assistents han après, també a través de dinàmiques de grup, eines i habilitats socials necessàries per enfrontar-se a qüestions laborals com entrevistes de feina, gestionar les seves pors o la prevenció i resolució de conflictes.

Comparteix
M'agrada
Comentaris