boscmagic_950x634
El Pare Noel para amb els nens al seu refugi / Can Juliana
14/12/2020 Actualitat
Il·lusió al bosc màgic del Pare Noel

Demà dimarts Can Juliana posa a la venda les darreres entrades d'aquesta activitat nadalenca

C. D.

Aquest 2020, el Pare Noel i els seus ajudants han decidit que el bosc que envolta Can Juliana és un bon lloc per preparar joguines i rebre les cartes dels nens i nenes de Castellar.

 

El bosc màgic del Pare Noel comença amb la visita dels infants al taller de joguines d'un elf, amb qui fan una activitat de Nadal. “Després fan un passeig a l'aire lliure pel bosc, a on es van trobant altres elfs, per acabar a la cabanya del Pare Noel. Els infants visiten el refugi, parlen amb ell i li lliuren la carta. La feina prèvia dels elfs durant el passeig fa que quan els nens arriben al refugi no tinguin vergonya ni timidesa”, explica Germán Ligero, director de Can Juliana.

 

La rebuda d'aquesta activitat ha estat molt bona, tant per la resposta de la gent -1.500 infants passaran pel bosc màgic-, com per la valoració una vegada feta l'activitat: “Els infants surten feliços i els adults molt contents”, assegura Germán.

 

Aquest és el primer any que Can Juliana organitza l'activitat de Nadal. La idea de realitzar-la va sorgir d'un cúmul de situacions: “D'una banda la necessitat de reactivar la temporada d'hivern. A Can Juliana es fan moltes activitats a l'aire lliure de cara al bon temps, però volíem programar activitats també en època de fred. D'altra banda, de la insistència de la Raquel Ligero, que havia tingut experiències similars amb els seus fills i considerava que a Can Juliana encaixaria molt bé. I la va encertar”.

 

El bosc màgic no es va pensar com a una alternativa a la Cavalcada dels Reis, però Ligero assegura que el fet que aquest any no hi hagi tantes activitats pels nens, sí que ha propiciat que la proposta de Can Juliana tingui molta bona acceptació.

 

El proper cap de setmana és l'últim dels tres previstos. El fet que Catalunya no passés de tram i, per tant, continués el confinament municipal, ha provocat canvis en el calendari i moviment d'entrades. “Teníem les entrades exhaurides, però amb tants canvis de calendari, sempre es van obrir espais. Demà dimarts dia 15 demà posem a la venda les últimes entrades. Ara mateix anem per 95% d'ocupació”.

 

Per respectar totes les normes sanitàries, les visites s'organitzen de tal manera que passen pel bosc màgic 120 persones al dia, en grups màxims de 6 persones entre infants i adults.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris