23/12/2020 Actualitat
La Guspira impulsa el llibre 'Mirades' i el disc 'Batecs' per La Marató de TV3

Tant el llibre com el disc es podran adquirir durant aquestes festes

Redacció

Mirades i Batecs són les darreres iniciatives destinades a la recaptació de fons per La Marató de TV3 que presenta l’associació cultural La Guspira.


Al llarg dels darrers mesos, diversos escriptors, poetes i músics han estat treballant en dues iniciatives de La Guspira: “Literatura en temps de pandèmia” i “Música en temps de pandèmia. La primera es tracta de Mirades, un llibre en què es recullen sentiments, reflexions i vivències de diversos escriptors, escriptores, poetes i poetesses d’arreu del Vallès (Miquel Desclot, Marina Antúnez, Josep Checa, Òscar Rocabert, Susanna Pérez Civit, YolandaGutiérrez Jaume Baigual i Rusiñol, Natàlia Cerezo, Josefina Llauradó, David Vila i Ros, Lluïsa Cladelles, Víctor Valls, Ramon Alberch i Fugueras i Mónica Baños). La proposta musical, “Música en temps de pandèmia”, és un CD titulat Batecs en què els músics han compost una cançó conjuntament inspirada en la situació derivada de la Covid-19 on es veuen reflectits els diferents estils de cada un. Els músics que hi han col·laborat són Els Collons del Pare Rebaba (veu + guitarra), Canòlich Prats (violí)
Sebastià Soley(piano)  i Anna Mullo (veu).


En les properes setmanes, al llarg de les festes nadalenques, es posaran en marxa aquestes iniciatives amb les quals l’entitat vol seguir recaptant fons per destinar-los a La Marató de TV3. “Estarem molt actius en les nostres xarxes socials, on us mantindrem informats de tot el que fem. No podem donar una informació més concreta a aquestes altures”, s’apunta des de l’entitat. La Guspira encara té dues iniciatives actives. La primera és “La Marató amb el canvi”, que consisteix en unes guardioles que es van repartir als comerços amb l’objectiu de poder col·laborar, d’una manera molt accessible, amb el canvi de la compra, que es recolliran els dies 7 i 8 de gener. La segona és la de les polseres solidàries, una campanya de la qual forma part justament amb altres entitats castellarenques ique finalitza el 29 de desembre.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris