1705946820775_1440x961
La primera reunió del grup de suport i ajuda mútua, que es vacelebrar dimarts passat
26/01/2024 Actualitat
Grup de suport a persones cuidadores

És un servei que ofereix l’Ajuntament amb col·laboració de la Diputació

Redacció

Set persones participen al Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un espai en què cuidadors i cuidadores no professionals de persones que es troben en situació de dependència es reuneixen periòdicament per relacionar-se, obtenir suport emocional i intercanviar experiències i ajuda mútua.


Aquest servei és un recurs de la Diputació de Barcelona que s’ofereix a través de l’Ajuntament i que va a càrrec d’Activa’t per la Salut Mental. En total, són deu sessions que tenen lloc els dimarts a la tarda i que es duran a terme fins al mes de març. En aquestes sessions, les persones que hi participen troben un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura.


Els objectius del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua són diversos, entre d’altres, millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals; reduir l’impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals i facilitar i promoure espais de relació en què les persones cuidadores no professionals comparteixin necessitats, preocupacions i coneixements.
Les persones que tenen interès a formar part d’aquest grup poden trucar al telèfon 93 714 40 40 i demanar per la Regidoria de Diversitat Funcional.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris