Gina Ros (Gigi Rohe), autora de la novel·la romantica eròtica ‘Ella Soy yo’
Gina Ros (Gigi Rohe), autora de la novel·la romantica eròtica ‘Ella Soy yo’
02/11/2018 Actualitat
Gina Ros (Gigi Rohe): "El tema eròtic a la literatura ja no es tan tabú"

Tot i no ser escriptora professional, la seva passió sempre ha estat llegir i escriure. Es defensa bé en el gènere de la novel·la romàntica eròtica i ja ha publicat el seu primer llibre, ‘Ella soy yo’

Marina Antúnez

· Escriure és una afició o una professió?
És una afició i una passió. Jo treballo de coordinadora de departament d’una empresa de seguretat, en què treballo entre 10 i 12 hores diàries, però sempre he llegit molt i m’agrada escriure. També m’agrada molt la rebosteria creativa i, de fet, tenia una botiga i tot sobre el tema, Dolça Gina. 

 

· Has publicat una novel·la romàntica eròtica, per què has triat aquest gènere?
La literatura romàntica eròtica és un gènere que es porta molt des de fa un parell d’anys. Vaig tirar cap aquest gènere perquè té més sortida i perquè m’agrada. Llegeixo tota mena de gèneres, però aquest m’és més fàcil d’escriure que no pas la ciència ficció, per exemple. 

 


· El teu primer llibre es titula Ella soy yo, de què tracta?
La protagonista és l’Elyssa, que té 14 anys. Repudiada pels seus pares per ser diferent, perquè és un geni, és abandonada a la seva sort i acaba a un horrible centre d’acollida. Allà és maltractada, i quasi la violen. Era una joguina sexual pels seus captors. Aconsegueix escapar-se i troba la seva ànima bessona, sap per primer cop a la vida què significa el veritable amor. Ell, el Bennet, té 20 anys i té càncer.  S’enamoren perdudament. Però la vida els torna a separar. Vuit anys més tard, l’Elyssa s’ha convertit en una dona triomfadora, professora d’universitat, bonica, innocent, intocable. La casualitat fa que la noia acabi treballant a l’empresa del multimilionari Bennet, que no la reconeix. Ell no es vol tornar a enamorar, tracta les dones com si fossin objectes. 

 


· Diries que és un llibre romàntic i accessible per a tothom?
Sí, és una novel·la que té una part dramàtica i una part d’amor romàntic. És eròtica, per tant, sí que hi ha descripció a les escenes sexuals, però no és una novel·la pornogràfica. És un llibre per passar l’estona, fàcil de llegir. No apte per a menors de 18 anys, això sí. El tema eròtic a la literatura ja no és tan tabú.  De fet, tothom qui l’ha llegit em diu que enganxa i que és molt ràpid.

 

· Vas fer la publicació de Ella soy yo en digital, oi?
Doncs sí, vaig fer la publicació a Amazon a l’apartat d’autopublicació. En pocs mesos ja havia venut 300 llibres! Vaig anar polint l’obra, corregint-la. Sempre trobes coses que pots millorar. I fa 2 mesos que el vaig treure en paper. Volia fer-lo físic perquè ara ja tinc el segon en marxa, i el vull publicar amb l’editorial Letréame. Aquest no el publico amb l’editorial perquè ara ja ha sortit amb Amazon, ja està bé, però el proper formarà part d’una saga. 

 

· Letréame és una editorial de diversos gèneres?
Sí, no només publiquen novel·la eròtica, sinó també ciència ficció, etc. Ells s’encarreguen de buscar-te les presentacions, i fan la distribució a les llibreries, a l’FNAC, etc. T’ajuden perquè es mouen molt per cases de llibres. A  vegades, pot ser molt millor publicar amb editorials d’aquest tipus que no amb les grans, que sempre busquen el mateix tipus d’autor. 

· Gigi Rohe és el teu alter ego?
Quan comences t’aconsellen posar un nom diferent al teu perquè, si no funciona, pots canviar-lo, ningú et relaciona amb l’anterior. “Gigi” de Gina i “Rohe” dels meus cognoms, Ros Hernández. 

 


· Quant de temps has trigat a escriure el teu primer llibre?
He estat un any per fer 300 pàgines. He anat a poc a poquet perquè treballo moltes hores i, a més, tinc cinc fills. Tenia la idea de la història i, a poc a poc, vaig anar construint les escenes. 

 

 

· Quan tens previst publicar el teu segon llibre?
Si tot va bé, per Sant Jordi. Aquest segon llibre serà l’inici d’una saga. Es dirà Eva, i cada nou llibre portarà el nom del o la protagonista que hi aparegui. Però vaig sense presses. A Amazon sí que has de posar una data de presentació, tens un límit. Ara no tinc la pressió.

 

 

· Quins són els teus escriptors de capçalera?
Sobretot, Elisabet Benavent, Pilar Arralejo, Megan Maxwell, Lena Valentí, Ken Follett, Stephen King i Isabel Allende. 

 

11 respostes

Un tret principal del teu caràcter?
Cul inquiet


Un defecte que no pots dominar?
La mala llet


Una rutina?
Llegir abans d’anar a dormir


La teva paraula preferida?
Havia de ser...


Quin plat t’agrada més?
Per descobrir


Un color
Vermell


Un llibre?
‘Els pilars de la terra’


Un autor?
Ken Follett


Un músic?
Rammstein


Un lloc per viatjar?
Les Highlands, a Escòcia


Un desig?
Poder viure de les meves aficions

Comparteix
M'agrada
Comentaris