lloll_1440x961
Lloll Bertran, acompanyada al piano per Isaac Fonoll, actuant dimarts. || L’AULA
23/06/2021 Actualitat
Fi de curs amb la Lloll Bertran

L’artista còmica va oferir l’espectacle ‘Societat animada’ als socis de l’Aula de Gent Gran

Societat animada és el nom de l’espectacle que va oferir la Lloll Bertran, acompanyada al piano i a la veu per Isaac Fonoll en la cloenda de curs de L’Aula. Tot plegat va consistir en un bon assortit de cançons molt conegudes, versionades per la pròpia Lloll i per la seva parella, Celdoni Fonoll, barrejades amb reflexions iròniques i sorprenents, anècdotes divertides i diverses paròdies amb l’estil i l’humor que la caracteritzen, i on s’hi va colar una telonera espontània que es va apuntar a la gresca.

 
És un espectacle de creació pròpia per riure i reflexionar sobre el paper femení al segle XXI on la Lloll posa la seva cullerada en el treball i converteix l’espectacle és molt més que un simple monòleg o un recital convencional. És una Lloll en total essència, que atrapa l’espectador amb el seu talent per a la comèdia i el cant, amb el seu humor blanc, subtil i intel·ligent i amb la seva capacitat d’emocionar.


Lloll Bertran és una artista amb més de 30 anys de carrera ininterrompuda en teatre, cinema, ràdio i publicitat i que va arribar a ser molt popular arran dels seus xous a la televisió, on va demostrar la seva gran capacitat interpretativa, creant personatges en tota mena d’esquetxos i realitzant unes paròdies musicals molt impactants. Ha rebut diversos premis, entre altres el premi Ondas de TV, el premi Sebastià Guasch de teatre, el premi de TV3 per “10 anys, els millors de la dècada”, el premi AADPC a millor actriu de TV , el premi Margarida Xirgu pel seu espectacle El show de la Lloll i el premi Singlot d’honor a la trajectòria professional en el camp de la comèdia. 
 

Comparteix
M'agrada
Comentaris