12 gerard2_1440x961
Gerard Vilanova, a la presentació del llibre, dimarts passat - I.VIZUETE
11/03/2020 Actualitat
Les famílies digitals i el primer mòbil

El castellarenc Gerard Vilanova va presentar a la Biblioteca Municipal el llibre 'El seu primer mòbil. Bones pràctiques per a la família digital'

Redacció

La irrupció dels telèfons mòbils com un electrodomèstic més, un dels pilars del nostre dia a dia, planteja nous reptes per a les famílies, com per exemple, quina és la millor edat perquè els infants disposin d’un telèfon intel·ligent propi. És una de les preguntes freqüents a què intenta donar resposta el nou llibre del castellarenc Gerard Vilanova, El seu primer mòbil. Bones pràctiques per a la família digital, que ha publicat amb Horsori Editorial. Vilanova, que ha impulsat el projecte pedagògic TIC Activa, va presentar el seu manual dimarts passat a la Biblioteca Municipal. Tot plegat, a través d’una conferència-taller per resoldre dubtes en referència a la incorporació de les noves tecnologies a l’espai familiar. El castellarenc aposta per plantejar la convivència i aprenentatge digital  des d’una perspectiva educativa i no pas tecnològica.

 

En aquest sentit, l’assaig de Vilanova es perfila com un referent per a les famílies digitals. Concretament, entre les qüestions que tracta el llibre es troben la seguretat a internet, l’edat recomanada per tenir el primer telèfon mòbil o el fenomen dels nadons empantallats. Vilanova també repassa fenòmens com l’educació mediàtica, o les addiccions i mals usos per part dels joves als dispositius electrònics.

Comparteix
M'agrada
Comentaris