podi drons 1_1440x961
Albert Rosines (centre), Marc Bosch (esquerra) i Josep de la Fuente (dreta) | Cedida
28/11/2023 Actualitat
Èxit de l'última cursa de la Lliga Catalana de Drons

Albert Rosines s'endú la victòria de La Lligueta que es va disputar a l'Aeri Model Club de Castellar amb un total de 19 pilots

Jaume Clapés Solé

Aquest dissabte passat, l'Aeri Model Club de Castellar ha estat l'epicentre de l'emoció dronera a Catalunya amb la celebració de l'última cursa de la Lliga Catalana de Drons, La Lligueta. Un total de 19 pilots federats, arribats de tot Catalunya i organitzats per la Federació Aèria Catalana, han protagonitzat la jornada.

 

Després d'una intensa sessió de matí dedicada als entrenaments per posar a punt les seves màquines i conèixer detalladament el circuit, la tarda ha estat marcada per les quatre mànegues de cursa previstes. Albert Rosines, també conegut com a "Blessed" i resident a Sant Sadurní d’Anoia, s'ha alçat amb la victòria de la cursa, demostrant la seva destresa i habilitat amb els drons.

 

Acompanyant Rosines en el podi, Marc Bosch, conegut com a "Mr. Paito" i resident a Bordils, ha aconseguit la segona posició, mentre que Josep de la Fuente, conegut com a "Garban" i resident a Esplugues de Llobregat, s'ha situat en la tercera posició.

 

Amb l'èxit d'aquesta temporada, Josep de la Fuente ha compartit la seva satisfacció : "Ha estat perfecte, hem pogut gaudir de les set curses sense cap problema meteorològic. El nostre esport depèn molt del temps, i aquest any ens ha acompanyat, no podem estar més contents. Estem preparant l'edició del 2024, amb sorpreses i canvis per millorar, ja estem preparats per a l'any que ve."

Comparteix
M'agrada
Comentaris