IMG 20221122 WA0007_1440x961
Els esplais Xiribec i Sargantana organitzant una activitat conjunta a la plaça del Mirador - CEDIDA
22/11/2022 Actualitat
Els esplais Xiribec i Sargantana posen en valor els drets dels infants

Les dues entitats van celebrar activitats lúdiques a la plaça del Mirador, el dissabte a la tarda

Castellar va celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants, dissabte a la tarda. Els dos esplais del municipi, el Xiribec i el Sargantana, van unir-se perquè els protagonistes de la jornada, els més petits, es divertissin i reflexionessin amb activitats lúdiques a la plaça del Mirador.

 

Activitats com, per exemple, un mural on els infants van penjar-hi reflexions o jocs. “És important que els nens i nenes sàpiguen que tenen drets i els coneguin, que des de ben petits els comencin a sonar”, ressaltava Ton Gili, monitor de l’esplai Sargantana. “Adaptant les activitats a cada grup d’edat, la intenció és conscienciar des del lleure”, afegia.

 

La jornada va ser oberta a tot el municipi i no només hi fan participar els infants, sinó també les seves famílies, tal com explicava Anna Parera, de Colònies i Esplai Xiribec. “La valoració és molt positiva, amb força participació i oberta a tot el municipi”, recalcava.

 

Més enllà de dies puntuals com el Dia Internacional dels Drets dels Infants, tant Gili com Parera coincideixen que els esplais són "una escola de vida" que educa a través del lleure. 

 

Àudio
Comparteix
M'agrada
Comentaris