sal_950x634
Distribució de sal a les urbanitzacions per prevenir la formació de plaques de gel - CEDIDA
23/11/2021 Actualitat
Es distribueixen saques de sal a les urbanitzacions per prevenir els efectes de les glaçades

L’Ajuntament de Castellar es prepara per reduir els efectes del descens de temperatures previst en els propers dies a causa de la DANA

L’Ajuntament de Castellar del Vallès es prepara per reduir els efectes del descens de temperatures previst en els propers dies. Tal com es du a terme cada any per aquestes dates, la Regidoria d’Espai Públic ha distribuït avui 15 saques d’una tona de sal potàssica cadascuna. L’objectiu és que el seu ús sigui més accessible i immediat en cas de glaçades. Les saques s’han col·locat en els punts de les urbanitzacions que són més conflictius per la seva alçada i pendent. Així, s’han repartit 7 saques a l’Aire-Sol D i El Balcó, 7 a Sant Feliu del Racó i El Racó i 1 a l’Aire-Sol A-B.

 

Val a dir que en els propers dies està previst que arribi una comanda de 50 tones més de sal que s’emmagatzemarà a la nau que la regidoria té al polígon industrial del Pla de la Bruguera. Aquesta sal s’utilitza, en cas que s’agreugin les condicions meteorològiques, en uns itineraris establerts per a totes les urbanitzacions i també al nucli urbà, especialment a les entrades d’equipaments municipals i als espais de més afluència de persones, com el Mercat Municipal o el Centre d’Atenció Primària.

Comparteix
M'agrada
Comentaris