IMG 20230315 134044_1440x961
La candidata d'ERC a l'alcaldia de Castellar, Dolors Ruiz,  amb el regidor Josep Maria Calaf, Ferran Rebollo i Josep Ramon Rocavert. || J. RIUS
15/03/2023 Actualitat
ERC recollirà les propostes de millora de totes les urbanitzacions

Demana que el veïnat de les urbanitzacions respongui a un formulari que s'ha repartit a 1.500 bústies el qual poden portar a la carpa que el partit tindrà a la Fira de Sant Josep

Jordi Rius

ERC vol estendre l’enquesta que va fer fa unes setmanes a Sant Feliu del Racó per conèixer les seves necessitats i les seves idees de millora a la resta d’urbanitzacions de Castellar.  Per això, demanen als veïns i veïnes que visquin a l’Airesol A, B, C i D, a Ca n’Avellaneda, Can Font, Les Arenes o El Balcó  que omplin un formulari (que es pot consultar a https://forms.gle/seSeV5CZXtBZ3GFL9). 


“Diumenge passat, vam estar repartint l’enquesta a unes 1.500 bústies”, però per fer una centralització de la recollida i que  doni temps d’incloure propostes de millora al programa electoral dels republicans “aquest  diumenge, durant la Fira de Sant Josep, ERC muntarà una carpa per recollir les enquestes i comentar amb els veïns i veïnes qualsevol suggeriment”, explica la candidata republicana, Dolors Ruiz.  


Enguany, els republicans no muntaran el tradicional concurs de cuina de mongetes del ganxet de Sant Josep i organitzaran una xocolatada. A l’estand també hi haurà formularis perquè els visitants puguin agafar-ne. La formació vol tancar la recollida de formularis cap al 26 de març. “Tindrem prou dades per saber què preocupa a les persones que viuen a les urbanitzacions”, assegura Ruiz, que afegeix que el formulari ja està funcionant i que s’han recollit aportacions “però segurament hi ha gent que no haurà obert la bústia de casa seva, demano que l’obri, recuperi l’enquesta on hi ha un codi QR que els remet al formulari” . 


La candidata d’ERC a l’alcaldia admet que les necessitats d’una i altra urbanitzacions seran diferents i “potser l’Airesol C i A-B, per la seva proximitat a Castellar, ens demanaran de com arribar a peu i potser al Balcó ens demanaran que millorem el servei de bus o que a Can Font-Ca n’Avellaneda s’incrementin els horaris de taxi a demanda o minibus”, adverteix. 


El regidor del grup municipal d’ERC, Josep Maria Calaf,   ha apuntat que “caminant per aquestes zones, he notat que està en un estat molt deplorable, que està necessitada de moltes actuacions perquè no només el bosc, sinó les voreres, les papereres o els carrers estan en una situació de deixadesa” .

Comparteix
M'agrada
Comentaris