04 ERC a Sant Feliu_1440x961
Dolors Ruiz, candidata d’ERC, acompanyada de membres de l’equip de treball / C. D.
31/01/2023 Actualitat
ERC obre una consulta a Sant Feliu

L’agrupació vol saber què preocupa els santfeliuencs per confeccionar el programa per al proper mandat

C. D.

ERC Castellar ha explicat aquest matí des de Sant Feliu del Racó que l’agrupació política ha iniciat una consulta entre els santfeliuencs per saber què els preocupa i què volen millorar, amb la intenció que les idees recollides ajudin a confeccionar el programa per al proper mandat. “Tenim moltes ganes de transformar Castellar i Sant Feliu és una part molt important del municipi. Transformar Sant Feliu en el Sant Feliu que volem ens permetrà transformar Castellar en el Castellar que volem i que mereixem”, ha afirmat la candidata d’ERC a les properes eleccions, Dolors Ruiz.

 

L’aparcament, el civisme mediambiental o els espais públics són algunes de les qüestions que preocupen als veïns de Sant Feliu. “Les escoletes, el pàrquing, la pista de futbol... s’han de repensar aquests espais. Comencem per Sant Feliu per anirem consultant també les urbanitzacions i els airesols”, diu Ruiz. Darrerament molts joves s’han traslladat a Sant Feliu per criar els seus fills en un entorn natural. “Volem fer vida a Sant Feliu, amb un parc decent, poder passejar sense tantes barreres arquitectòniques i no desplaçar-nos a Castellar per a tot”, manifesta una veïna.

 

Tots els veïns rebran el formulari, a més de poder accedir a la consulta a través de xarxes socials. “El retorn el tindrem diumenge 12 de febrer. Farem una trobada amb xocolatada popular a les 11 h a la plaça Doctor Puig perquè ens vinguin a explicar personalment les seves inquietuds i allò que els preocupa”, conclou la candidata.

 

Podeu enviar les propostes al WhatsApp del telèfon 640 83 01 47 o clicant en el següent enllaç: Transformem Sant Feliu del Racó

Comparteix
M'agrada
Comentaris