WhatsApp Image 2021 07 22 at 10.53.50_950x634
Les regidores d'ERC Dolors Ruiz i Núria Raspall davant de les dependències de la Policia Local. || ERC
21/07/2021 Actualitat
ERC demana celeritat per tancar el conflicte amb la policia

Els republicans destaquen que "han demanat els informes que s'han generat a l'entorn d'aquest conflicte i l'equip de govern ens els ha negat"

Redacció

ERC considera que l’equip de govern no ha sabut donar resposta al conflicte de la policia local, “cosa que considerem greu, atès que el conflicte s’està enquistant”, explica el regidor Josep Maria Calaf en una nota de premsa.


Els republicans apunten que “han demanat els informes que s’han generat a l’entorn d’aquest conflicte i l’equip de govern ens els ha negat. Fins i tot hem formulat preguntes sobre la qüestió que no han estat contestades”.


D’altra banda,  respecte a la incorporació de dos nous agents a la policia local, ERC constata que “eren dos policies que ja feia un any que estaven fent el servei a Castellar en la modalitat de pràctiques”. Quant a la pròxima convocatòria de places d’agents locals a la tardor “en realitat són places que han de substituir jubilacions. O sigui que, a efectes pràctics, els efectius policials tampoc s’incrementaran aquest any”.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris