WhatsApp Image 2021 12 04 at 12.00.28_1440x961
Un dels establiments participants a la campanya 'Més comerç que mai'
06/12/2021 Actualitat
Empenta final a la campanya de vals de descompte 'Més comerç que mai'

El 15 de desembre és la data límit per adquirir-los tot i que es poden bescanviar als establiments adherits fins al 24 de desembre

Jordi Rius

L’inici de la campanya de Nadal coincideix amb la finalització de la campanya ‘Més comerç que mai’ impulsada a finals de setembre per Ajuntament de Castellar del Vallès i Comerç Castellar amb la intenció d’afavorir el consum local amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania. El 15 de desembre és la data límit per adquirir-los tot i que es poden bescanviar fins al 24 de desembre. La regidora de Comerç, Anna Mármol, ha subratllat que “queden molts pocs diners dels 350.000 euros  de la partida” amb què es va dotar la iniciativa. Els vals  de 5 i 10 euros es poden comprar a l’enllaç www.castellarvalles.cat/valsdescompte o de manera presencial de 10:30 a 13 h al SAC d’El Mirador de dilluns a divendres. 


Mármol constata que la compra de vals “ha tingut un ritme molt igualitari del que és la campanya” i quan es va fer la pròrroga de terminis a l’octubre “la gent va tornar a comprar vals”. La regidora de Comerç ha anunciat que, tot i que reconeix que encara ha d’acabar de parlar-ho amb Castellar Comerç, “la majoria de comerciants veuen que la iniciativa ha tingut èxit, que es fa per al comerç sobretot i perquè la ciutadania s’acostumi a comprar al comerç de proximitat i és un element que hem de tenir en compte per al pròxim any”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris