1200 1578404989Putin_950x634
Un fotograma del documental 'Els testimonis de Putin'
10/01/2020 Actualitat
‘Els testimonis de Putin’, aquest divendres al DocsBarcelona del Mes

A partir d'ara, les projeccions es farab a la Sala d'Actes d'El Mirador

Marina Antúnez Ferrer

Aquest divendres torna el DocsBarcelona del Mes, que a partir d’aquest 2020 es farà a la Sala d’Actes d’El Mirador, a les 20 h. Els programadors d’aquesta activitat són el Club Cinema Castellar Vallès i L’Aula.

 
Els testimonis de Putin és la proposta que omple la pantalla d’aquesta setmana, una pel·lícula que s’estrena a més de 70 sales aquest mes de gener. A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director, Vitaly Mansky, explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades. 


Els testimonis de Putin narra l’arribada al poder d’aquest personatge l’any 2000, després de la renúncia de Borís Ieltsin, i les bases de la seva política. Amb un accés molt difícil d’aconseguir, Mansky també retrata aquells que van veure com aquest personatge críptic va obtenir el vot de la majoria amb promeses de democràcia. Mansky havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític, que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris