Les figures de Playmobil ompliran l'Espai Tolrà el dies 18 i 19 de març
Les figures de Playmobil ompliran l'Espai Tolrà el dies 18 i 19 de març - ESPLAY
28/02/2017 Actualitat
Els Playmobil 'conquereixen' Castellar
El cap de setmana de Sant Josep acollirà la Fira de col·leccionisme Esplay amb diferents actes
Jordi Rius
L'univers Playmobil serà el protagonista de la Fira de col·leccionisme Esplay de Castellar del Vallès que es farà el 18 i 19 de març a l'Espai Tolrà. "Esplay és una marca que sintetitza dos conceptes: el tradicional d'un esplai on la gent va a fer tallers, creativitat i playmobil", explica el promotor de la fira, Ignasi Puig. L'esdeveniment, pensat com un lleure educatiu en família, es concep com un parc temàtic amb 8 punts d'interès per al públic: una exposició de diorames, una fira de col·leccionisme, jocs educatius, tallers de creativitat, un photocall, inflables i una ruta pels aparadors de Playmobil de Castellar.

Aquest darrer esdeveniment comença justament el pròxim 1 de març i fins al dia 17 a 24 comerços associats a Comerç Castellar. En alguns establiments, hi haurà 12 figures de Playmobil gegants i en altres diorames. Comerç Castellar proposa un concurs d'Instagram on resultarà guanyador aquell que pengi en primer lloc les fotografies dels 24 comerços amb l'etiqueta #comerçcastellarplaymobil. El premi és un val per comprar productes a la fira a més de dues entrades per accedir al recinte. Aquestes 12 figures i algunes més estaran disponibles a la zona de photocall de la fira.
Al recinte de l'Espai Tolrà, es plantejaran jocs educatius per jugar en grup i d'altres en parella o individual amb la intervenció de figures Playmobil "a escala humana infantil", puntualitza Puig . Aquí es podrà jugar a jocs com el joc de l'oca, jocs d'encaixos o les Dames de la Guerra de Secessió. Per fomentar la creativitat dels més petits, hi haurà els tallers de creativitat on es podrà tallar, enganxar, pintar o retallar o maquillatge de fantasia. Entre tots els assistents a la fira que omplin una butlleta de participació es sortejarà un val de 100 euros en productes de Playmobil.
La fira Esplay ja ha estat present a ciutats com Terrassa, Granollers, Tarragona, Olot, Girona amb gran acceptació de públic.

UNA JOGUINA DURADORA
Per què els Playmobil tenen encara tant d'èxit? Bàsicament per dos motius, apunta Puig: "Playmobil és una marca universal amb una gran capacitat de penetració i els que ara som pares -entre 30 i 40 anys- vam ser els primers usuaris de la marca i encara tenim un record d'infantesa molt potent".
Playmobil és, segons Puig, "una eina molt potent per interactuar amb els fills" , en aquest sentit, la marca "és una fàbrica de crear històries i de fomentar la creativitat".
Comparteix
M'agrada
Comentaris