Una noia mira el debat de candidats a la sala d'actes d'El Mirador_617x412
Una noia mira el debat de candidats a la sala d'actes d'El Mirador - Quim Pascual
20/05/2015 Actualitat
Els arguments dels candidats a l'alcaldia de Castellar
Ja pots escoltar el debat dels candidats a l'alcaldia organitzat Ràdio Castellar aquest dimecres passat al vespre
Redacció
Els caps de llista que es presenten a les eleccions municipals -amb l'absència de Josep Rosales de C's que va tenir un problema familiar- van protagonitzar aquest dimecres al vespre un debat a la sala d'actes d'El Mirador on les propostes de futur van tenir més protagonisme que els retrets o els estirabots propis de la campanya electoral. A continuació, reproduïm algunes de les conclusions fetes pels candidats, així com l'àudio íntegre del debat.

Ignasi Giménez (Som de Castellar-PSC) || "Som de Castellar presenta una candidatura molt bona, un equip plural com també ho és el poble. Un equip obert, que va més enllà d'un partit. Un equip que combina la maduresa i l'experiència que calen en moments difícils, i l'energia per donar empenta a aquest projecte. Gent del PSC i gent independent. Un equip profundament castellarenc i pensat per governar el poble, per governar amb la gent com ens agrada fer. Un equip que obrirà nous camins en un poble que sap que els propers 4 anys ha de donar un salt endavant".

Bea Garcia (CiU) || "Crec que Castellar té moltes possibilitats i ens adrecem a la gent que té talent, a la gent que és emprenedora, a la gent que estima l'entorn, la gent que té personalitat, a la gent que vol canvis a l'ajuntament. Creiem també que els ajuntaments són les estructures de base del nou estat. Si les coses van molt maldades, hauran de ser els ajuntaments els que liderin la transició cap a un nou estat. Aquí estarem els alcaldes i regidors escollits donant suport a aquesta nova alternativa".

Joan Moyà (Decidim Castellar) || "Nosaltres volem que arribi el dia que el poble sigui qui governa, el dia que el que Castellar vulgui ser no depengui només del que decideixin 21 persones tancades un cop al mes dins de l'Ajuntament. Aquest és el model més o menys maquillat de tots els partits que es presenten el dia 24 a les eleccions... De tots menys un, Decidim Castellar, i ho demostrem caminant".

Antonio Carpio (PP) || "Durant aquesta legislatura ens hem caracteritzar per arribar a acords i consens. Volem una gestió responsable, volem fets i no paraules. Amb el convenciment que el benestar sigui per a tots, amb la creació d'oportunitats per a tots. Tinc la il·lusió de fer que Castellar millori en els propers anys. El proper diumenge no es vota un nou país sinó la bandera de Castellar, què és el que m'importa a mi".

Rafa Homet (ERC) || "Des d'ERC apostem per un projecte de país, però també per un projecte de comarca, per un projecte clar de Vallès, i apostem per un model de poble. Tot es basa en una fórmula de combinació entre una xarxa social forta, entre que la ciutadania lliure democràticament es pugui organitzar, treballar, i que sigui tinguda en compte".

Daniel Martínez (ICV-E || "Demanem el vot per a Iniciativa perquè som conscients que hem fet una tasca de formiga durant aquests quatre anys, de picar pedra. Ara és el moment de tenir una recompensa".
Àudio
Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Marta 31 de juliol - 17:05h
Estic convençuda que si tothom escolta el debat aquestes eleccions guanya Decidim Castellar!