Elisenda Alamany en el moment de votar en el col·legi Joan Blanquer_617x412
Elisenda Alamany en el moment de votar en el col·legi Joan Blanquer - Q. Pascual
21/12/2017 Actualitat
Elisenda Alamany: "Castellar tindrà un altaveu al Parlament"
La castellarenca Elisenda Alamany, número 2 per Barcelona de la llista de Catalunya en Comú Podem ha votat al Joan Blanquer
Redacció
La castellarenca Elisenda Alamany, fins fa sis mesos regidora de Decidim i número 2 de Castellar en Comú Podem per Barcelona darrera de Xavier Domènech, ha votat al col·legi Joan Blanquer passades les 11 hores del matí. La política castellarenca ha advertit que s'ha arribat a les eleccions "en una situació trista per tenir mig govern i Jordi Sánchez i Jordi Cuixart a la presó" i ha afegit que li agradaria que "aquestes eleccions servissin per recuperar la normalitat democràtica a Catalunya, recuperar el nostre autogovern però també en una clau positiva de poder canviar la situació política actual". Alamany també ha apuntat que "serà important tenir una alta participació en aquests comicis i de llençar un missatge inequívoc cap al govern de l'estat espanyol que aquí som gent de pau i que som demòcrates".

Al llarg de la campanya s'ha dit que Catalunya en Comú Podem pot tenir la clau de futurs pactes. "Estem contents de tenir la clau que hem anat dient en campanya per poder canviar les coordenades que han regit la situació política fins ara", ha afegit Alamany. "Creiem que durant 18 mesos hem estat amb el país aturat amb un debat que és molt important però que no és l'únic i ara tenim l'oportunitat de construir un nou país sense deixar la gent enrere que per a nosaltres és una prioritat".

Amb tota seguretat, Alamany serà diputada. Diu que "al marge de les forces polítiques que puguin concórrer al Parlament, tenim una responsabilitat molt important que és la de poder governar amb estabilitat i donant resposta a les preocupacions de la gent". La candidata de Catalunya en Comú Podem ha assegurat que "allò que li ha passat al país, m'ha passat a mi i vull que això no torni a passar i posar fi a les injustícies i poder avançar no tan sols en l'autogovern sinó en l'agenda social que ens mereixem".

Respecte als resultats electorals, Alamany ha reconegut que des de Catalunya en Comú "no hem fet cap aposta ni cap porra perquè sabíem que eren unes eleccions que no esperàvem" i que "som una força nova, que no tenim un desplegament al territori i això ens fa pensar que aquestes eleccions no són exactament les que nosaltres voldríem".

Alamany ha afegit que està molta contenta "de la campanya i de l'acollida que tothom ha tingut amb el meu pas a la política nacional i em sento molt orgullosa de portar el nom de Castellar al Parlament". Alamany ha reivindicat que "tot el que he fet fins ara sempre ha estat amb coherència amb el que he estat fent a Castellar i continuaré fent-ho així". De fet afirma que "Castellar tindrà un altaveu al Parlament". En aquest sentit, Alamany pren el relleu a Lluís Corominas que ha estat diputat de CiU i Junts pel Sí i que ha decidit deixar la política de primera línia.
Comparteix
M'agrada
Comentaris