3 A_617x412
09/08/2019 Actualitat
Motors en marxa

El KM 12 comença les entrevistes amb 3 rostres ben coneguts

Comencem l'emissió de les entrevistes del Kilòmetre 'Dotze' amb uns perfils molt diferents. D'entrada, ho fem amb el regidor més longeu, pel que fa a edat i a anys dedicat a la política, tants com 40. Entre d'altres coses el Pepe González ens ha explicat que té la parella a 1.000kms, que vola gairebé 1 cop al mes amb Vueling i que no acostuma a causar una bona primera impressió. Si no el coneixeu, aquí teniu l'oportunitat per veure si és cert això de les primeres impressions.

 

 

 

 

La Dolors Ruiz, que s'estrena al Consistori, és la petita de 5 germans, fa els anys el mateix dia que un monarca i, atenció, és una experta en golf! Ens ha portat al lloc on va néixer i a on jugava d'adolescent. 

 

 

 

 

Per la seva part el Pau Castellví, tan correcte com sempre, ens ha esperat davant casa seva mentre xerrava amb uns veïns, i és que és un noi que mai deixa de ser polític, o diplomàtic, o totes dues coses si és que poden anar de la mà. Amant dels discursos extensos, ens ha defensat la ignorància dient que forma part de la seva vida. Per cert, és socràtic. 

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris