09 Bike Tolrà_617x412
Juanjo Jiménez, propietari de Bike Tolrà, a l’interior de la botiga del carrer Major.|| J.RIUS
05/11/2019 Actualitat
El carrer Major es reactiva amb un nou establiment

Bike Tolrà es trasllada de la seva antiga ubicació al carrer Sala Boadella

Un nou establiment ha obert les seves portes al carrer Major.  Es tracta d’un  comerç ja conegut pels amants de les bicicletes, Bike Tolrà, que abandona la seva antiga ubicació al carrer Sala Boadella per obrir al carrer Major, 35, al costat de la pastisseria Villaró. L’establiment, d’uns 120 metres quadrats, va fer una festa d’inauguració dissabte passat i aquest dilluns ja ha obert les seves portes.
Bike Tolrà, amb 11 anys d’existència, va començar la seva trajectòria amb un local al carrer Portugal. “En principi, semblava que havia de ser una bona zona, per la quantitat de pisos que hi havia i els locals que semblaven que s’anaven a obrir però no va funcionar”, explica el propietari de la botiga, Juanjo Jiménez. Llavors es va establir al carrer Sala Boadella, la zona comercial per excel·lència de Castellar  “però costava molt arribar a final de mes”, constata Jiménez.


A la tercera ubicació, que espera que sigui la definitiva, Jiménez també ha comprat l’habitatge que és a sobre. “Qui és de Castellar, té el carrer Major com l’emblema de la zona comercial de sempre de la vila, i encara que sembla que la zona s’hagi buidat de comerços, crec que acabarem remuntant i el carrer Major acabarà sent el que era”. L’establiment ja té una clientela fixa que pot servir per animar les compres al carrer.


A Bike Tolrà s’hi poden trobar bicicletes de carretera, muntanya,  infantils i passeig (de dues marques nacionals i una d’alemanya), patinets, un taller de reparació, vestuari amb referències de cascos, sabatilles i roba i accessoris com comptaquilòmetres, punys i qualsevol component que es vulgui adaptar a la bicicleta. També hi ha una nevera amb beguda energètica i isotònica “ja que estem en una zona de pas quan la gent baixa del Puig de la Creu, potser es pot aturar aquí i comprar una beguda isotònica”.


 La botiga compta també amb una zona d’oci amb revistes i una cafetera per als socis del club ciclista Bike Tolrà però que també pot donar servei a qualsevol persona que s’espera per ser atès.


Jiménez s’ha encarregat d’adequar l’espai interior del local, que va acollir abans una botiga d’animals exòtics. Com a reclam de la botiga, Jiménez ha col·locat una bicicleta Panther a la façana, “una bicicleta d’origen que ja té 40 anys, que tothom tenia o que era l’enveja dels amics”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris