incendi llac center_1440x961
Imatge publicada al compte de Twitter de la Policia Local de Sabadell / PLS
07/02/2023 Actualitat
Una dotació del parc de bombers de Castellar, present a l’incendi del Llac Center de Sabadell

Els bombers voluntaris castellarencs han participat en les tasques d’extinció del foc d’aquest antic centre comercial

C. D.

Una dotació del parc de Bombers Voluntaris de Castellar del Vallès ha participat en les tasques d'extinció de l'incendi que s'ha originat aquest matí a l'Eix Macià de Sabadell cap a quarts de 12 de migdia a l'edifici conegut com a Llac Center. Els Bombers de la Generalitat informaven cap a les 13 hores que el foc ja estava controlat. En aquests moments, però, 14 dotacions, entre elles la dels bombers de Castellar, estan controlant punts calents, a causa de la presència de molt material de construcció, com ara tela asfàltica. I és que aquest edifici, antic centre comercial, està ara en obres per fer-hi una residència d'estudiants i crear també un espai d'oficines.


L'incendi, que ha afectat dues plantes del bloc, està ubicat al carrer dels Filadors, a la part del darrere de l'avinguda Francesc Macià. El foc, que ha provocat un núvol de fum negre visible des de molts punts de la ciutat veïna, s'hauria originat pels treballs d'uns operaris, quan se'ls hi ha cremat una tela asfàltica. No hi ha constància de víctimes i han desallotjat una cinquantena de persones.


Fins a 15 dotacions dels bombers s'han desplaçat a la zona a més de la presència de la Policia Local de Sabadell, Mossos d'Esquadra i el SEM. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 56 trucades per aquest incendi.

Comparteix
M'agrada
Comentaris