Al concurs organitzat per Bruna Burger hi van participar 20 persones
El passat diumenge 14 a les 21 h, un total de 20 participants —tant nois com noies— van competir pel premi de 100 € del IV Campionat Bruna Burger que es va fer davant de l’establiment, al carrer de l’Hospital, 48.
Els concursants havien de menjar una hamburguesa feta de brioix untat amb salsa mayu i unes fulles fresques de trocadero. En una primera capa hi havia una hamburguesa de 100 g de carn de vaca bruna madurada, ben feta a la graella i coberta amb cheddar fos. En una segona capa, hi havia una altra hamburguesa de 100 g de vaca bruna madurada, més cheddar desfet i, per rematar, bacon ben cruixent.
La final va ser d’allò més emocionant. En un primer moment, l’Izan es va proclamar vencedor amb un temps de 1:07:46. Quan tot semblava decidit, però, la sorpresa va arribar quan un altre membre del jurat del concurs va alçar la mà: havia aturat el cronòmetre de l’Adrián en un temps rècord de 1:06:58. Davant d’aquest gir inesperat i la gran igualtat mostrada entre tos dos participants, Marc Górriz, propietari de Bruna Burger, va improvisar una decisió justa: premiar tots dos finalistes.
Així doncs, tant l’Izan com l’Adrián van endur-se 100 € cadascun i l’ovació del públic.