07  bucles mostrador_800x534
El bucle magnètic que s’ha instal·lat al mostrador del SAC. || Aj. Castellar
28/07/2021 Actualitat
Dos bucles magnètics gràcies a la recompensa del projecte Reciclos

Els aparells permeten a les persones usuàries d’audiòfons o implant coclear rebre un senyal d’àudio més net i nítid

L’Ajuntament  ha adquirit recentment dos bucles magnètics que permeten millorar l’accessibilitat auditiva gràcies a la compensació rebuda per part del projecte Reciclos, una iniciativa desenvolupada per Ecoembes, que ofereix incentius a la ciutadania a canvi que els vilatans i vilatanes reciclin els seus envasos als contenidors grocs.


El consistori ha triat com a projecte l’adquisició d’aquests aparells que fan que les persones usuàries d’audiòfons o implants de so puguin rebre un senyal d’àudio més net i nítid, sense soroll de fons, perfectament intel·ligible i amb un volum adaptat a les seves necessitats. Així, la recompensa obtinguda, d’un total de 1.200 euros, ha permès la compra de dos bucles magnètics: un que s’ha instal·lat al mostrador del Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador i un altre que s’ha col·locat al mostrador de la Regidoria d’Atenció Social, a l’Espai Tolrà. A més, la Regidoria de Diversitat Funcional també ha adquirit un tercer bucle magnètic, en aquest cas portàtil, que podran fer servir els serveis municipals que ho necessitin. L’Auditori Municipal Miquel Pont va obtenir el mes passat el distintiu “Espai de cultura responsable”, entre altres motius per ser un equipament cultural compromès a adoptar programes d’inclusió social. En aquest sentit, l’Auditori incorporarà a partir de la temporada que ve un servei de préstec gratuït de bucles magnètics individuals.


Reciclos continua ara amb una nova recompensa: el suport a l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats als centres educatius. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris