capturada_800x534
Els expositors que ha elaborat Disnou per a l’empresa de codonyats Santa Teresa. || DISNOU
01/04/2021 Actualitat
Disnou aposta pel reciclat

La firma local fabrica expositors i mampares amb aquest nou material 

Jordi Rius

L’empresa castellarenca Disnou, dedicada a la fabricació i disseny en metacrilat per a expositors, equipament per a comerços i protecció per maquinària, ha començat a elaborar productes de material reciclat.
Rosa Permanyer, responsable d’administració de l’empresa, ubicada al carrer del Bages del polígon Pla de la Bruguera, ha apuntat que “des de principis d’any hem començat a rebre aquest material, 100% reciclat que fabrica l’empresa italiana Madreperla” . Disnou l’està començant a fer servir en tots els seus productes, “de moment sense cap cost addicional per als nosters clients”


Una de les primeres feines ha estat la fabricació d’uns expositors per a l’empresa de codonyats Santa Teresa. Una vegada l’expositor ha esgotat la seva vida útil, el client pot retornar el metacrilat a Disnou “on tenim unes gàbies on es poden dipositar els retalls que es poden tornar a fondre per fer més productes”, assegura Permanyer. 


A l’empresa hi treballen actualment hi treballen 14 persones.  L’any passat, Disnou va registrar un fort augment de comandes a causa del fet que es van disparar la demanda de mampares i mascaretes. A l’abril de 2020, i només en un mes, Disnou va  fabricar unes 10.000 mascaretes i més d’un miler de mampares coincidint amb la reobertura d’alguns establiments. De fet, la forta demanda va fer que en alguns moments hi hagués problemes de subministrament de metacrilat.

Comparteix
M'agrada
Comentaris